klantenservice: +32.475.60.45.43
Wij leveren in BelgiŽ en Nederland.
ENGLISH VERSION

Juwelen terug sturen naar www.juwelen.be

 1. Retourrecht:
  1. De klant heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
  3. De bedenktermijn is per geleverd product. Bij een bestelling van meerdere producten is het mogelijk dat deze op verschillende tijdstippen aankomen. De bedenktermijn is gekoppeld aan elk product afzonderlijk en wordt per product gerekend vanaf de datum van levering.
  4. Het retour sturen van de goederen kan pas na het invullen van het retourformulier dat zich op onze website bevindt. U ontvangt dan van ons instructies i.v.m. het juiste retouradres. Het terug sturen van de goederen is op kosten van de klant en moet gebeuren binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de instructies.
  5. Terugbetaling van de goederen, exclusief de verzendingskosten geschiedt binnen de 5 dagen nadat de goederen door onze partners aanvaard en gekeurd werden.
  6. Indien er op de bestelling kortingen van toepassing waren, dan zullen deze ook bij terugstorting afgetrokken worden van het terug te betalen bedrag.
  7. Het bedrag van de terugbetaling is de optelsom van de aankoopbedragen van de voor retour aanvaarde goederen. Indien binnen één bestelling van meerdere producten een aantal producten wordt geretourneerd, zal het retourbedrag mogelijk in meerdere stortingen terug gestort worden, van zodra wij toestemming van onze partners hebben om de terugbetaling uit te voeren.
 2. Uitsluiting retourrecht:
  1. Sommige goederen worden gelabeld of verzegeld afgeleverd. Het verbreken, beschadigen of verwijderen van het zegel of het label geeft ons het recht om geretourneerde goederen te weigeren en dit om hygiŽnische redenen.
  2. Producten die op maat gebracht werden kunnen niet geretourneerd worden, maar kunnen mogelijk wel omgeruild of versteld worden naar een andere maat. Dit wordt geval per geval bekeken.
  3. Gedragen of beschadigde producten of producten die slijtage vertonen en waarvan de schade niet onmiddellijk bij levering gemeld werd kunnen door ons geweigerd worden.
 3. Om goederen terug te sturen dient u zich aan te melden via het menu 'mijn account'. Indien u nog niet over een paswoord beschikt kan u dat aanmaken via de activatielink. U dient dan hetzelfde emailadres te gebruiken als waarmee u de bestelling aanmaakte.
 4. Juwelen.be werkt met externe partners die de goederen aan de klant leveren en waar de gekochte goederen uiteindelijk zullen teruggeleverd worden. Het al dan niet terugnemen van de goederen is de uiteindelijke beslissing en verantwoordelijkheid van de externe partner. In geval van onenigheid of discussie zal juwelen.be bemiddelen om tot een goede oplossing te komen, Indien geen oplossing gevonden kan worden dan zal de externe partner de eindverantwoordelijkheid dragen en dienen eventuele schadeclaims rechtstreeks tot deze partner gericht te worden.